Uitstekend 9.2 / 10 (108 beoordelingen) – Beoordeling op thefeedbackcompany.nl

Gebruik maken van onze diensten? Bel op 06 817 014 37

Offerte aanvragen

Schoonmaak Gebouwen

Schoonmaak Gebouwen

Bij Draaijer diensten service kunt u terecht voor algemeen interieur
onderhoud voor allerlei soorten gebouwen.

Wij verzorgen voor u een compleet schoonmaak beheersplan !

Dit plan start met een intake gesprek bij u om uw wensen en behoeften op te nemen. Vervolgens gaan wij een volledige inventarisatie maken van uw gebouw , waarbij we kritisch kijken naar hygiëne gevoelige punten. Dat doen we aan de hand van de normen die m.n. bij de overheid zijn vastgelegd.

image6

Al deze informatie wordt digitaal verwerkt tot een schoonmaakprogramma dat wij uiteindelijk in een adviserend geprek aan u voorleggen.

Het schoonmaak beheersplan is zoveel mogelijk opgebouwd met de inmiddels welbekende microvezeltechniek.Toegepast in een evenwichtig beheersplan kan deze techniek zorgen voor goede hygiene in een gebouw, zeker ook waar mensen verkeren die tot risico groepen behoren , vanaf de kleinste kinderen tot mensen die voor medische zorg ergens verblijven.

Draaijer diensten service toont ook bereidheid om te investeren in juiste materialen en middelen die voor uw gebouw nodig zijn.

Heeft u interesse ? Wij sturen u graag aanvullende informatie over het schoonmaak beheersplan en natuurlijk zijn we ook bereid om het bij u te komen uitleggen en demonstreren !

Ook bieden wij u graag de gelegenheid om in contact te komen met enkele van onze klanten die graag als referentie optreden.

Hoe gaan wij te werk?

  • Na ontvangst van uw aanvraag maken wij een analyse om vast te stellen welke reinigingsmethode bij uw gebouw/object het beste past. Wellicht hebben wij daarvoor nog wel wat aanvullende vragen.
  • Uiteindelijk praten wij u graag telefonisch of per email bij over de aanpak die wij voor ogen hebben, en natuurlijk de daaraan verbonden prijs.
  • Op de dag van uitvoering voeren wij samen met u nog eens een visuele inspectie uit in het gebouw/object en vullen aan de hand daarvan een intakeformulier in. Vervolgens gaan wij met gepaste inzet en toewijding uw gebouw/object onderhouden.