Uitstekend 9.2 / 10 (108 beoordelingen) – Beoordeling op thefeedbackcompany.nl

Gebruik maken van onze diensten? Bel op 06 817 014 37

Offerte aanvragen

Diensten

Bij Draaijer diensten service kunt u terecht voor een breed scala van diensten; van algemene schoonmaakdiensten tot specialistische taken zoals legionellapreventie ; tapijtreinigen ; meubels reinigen ; onderhoud aan houten en natuursteen vloeren en ook het laten leggen van laminaatvloeren behoort tot de mogelijkheden!

Wij proberen met veel inzet gestalte te geven aan de inhoud van onze slogan ; ” specialistische diensten tegen prijs en kwaliteit uit het guldentijdperk!”. Door de inzet van kwalitatief hoogwaardige apparatuur , gecombineerd met vakkennis en de sterke wens om klanten tevreden te zien bouwen wij al enige jaren voort aan een goede klantenkring. Wij zijn dan ook trots op de referenties die mensen regelmatig achter laten via de website!
Wat onze prijzen betreft werken wij niet met ongeloofwaardige bodemprijzen, maar wij hebben een goede prijs gekoppeld aan werkelijk hoge kwaliteit. Zo zorgen wij dat uw uitgaven duurzaam zijn!

Wij nodigen u graag uit dit te beproeven door de website verder te bekijken op het vakgebied waarnaar u opzoek bent. Indien u vervolgens vragen heeft of een prijsopgave wenst dan staan wij u graag te woord.

Binnen de regio Den Haag brengen wij kosteloos een intakebezoek om u eerlijk te voorzien van een passend advies en daarnaast aansluitend eventueel een prijsopgave! (ook in het weekend !)

Buiten deze regio bewerken wij eerst een proefstuk die u op kwaliteit mag beoordelen, voldoet e.a. niet aan uw eisen dan kunt u alsnog de opdracht annuleren!